Begeleiding

Gedurende een hele week worden de kinderen begeleid, individueel en in groep.
Er wordt een structuur aangeboden waarin de kinderen een week functioneren. Zo’n structuur biedt zowel de veiligheid van het gekende als de vrijheid om tot uiting te brengen wat op dat moment leeft.

Nadia Andries is al vele jaren hoofdleidster van dit kamp. Ze wordt bijgestaan door een team ervaren, en vooral zeer enthousiaste begeleiders.

Nadia Nadia
52 jaar, shiatsu-therapeute, moeder van 8 kinderen, en aan haar 21ste jaar toe als hoofdleidster van dit kamp.
Ruth Ruth
33 jaar, kinderpsycholoog, werkzaam als zelfstandige therapeut in twee praktijken, jongerengids voor klassen in het beroepenhuis en graag de handen uit de mouwen stekend in haar ecologische tuin.
Tamara Tamara
Na al de toffe jaren kinderkamp vindt ze het nog altijd geweldig om creatief met kinderen om te gaan. Tamara vindt het reuzefijn om de kinderkampers een leuk en leerrijke kamp te bezorgen.
Elena Elena
Ik ben enthousiast, speels en ik bekijk het leven door een roze bril. Ik hou ervan om met kindjes bezig te zijn en ik vind het heel belangrijk dat ze zich goed voelen in de groep op kamp.
Wannes Wannes
Ik ben zeer avontuurlijk en een grote passie voor de natuur horen bij mij. Maar ook de veiligheid en het plezier van de kinderen hou ik in de gaten. Correctheid en eerlijkheid vind ik belangrijk.
  Evelyne

top